Sakernas Internet

DEFINITION AV INTERNET AV DINGAR

Internet of Things IoT (sakernas internet in English) Ar Ett samlingsbegrepp för Den Utveckling summa innebär ATT Maskiner, belysning, Fordon, gud, Hushållsapparater, kläder OCH Andra Saker, SAMT varelser (Inklusive människor) förses Med Små Inbyggda Sensorer OCH processorer.

This MEDFOR ATT dessa Enheter kan Omvärld uppfatta synd Kommunicera Och Med den Sa Pa SATT SKAPA Ett situationsanpassat innebar inkomst medverka To OCH ATT SKAPA SMARTA, Attraktiva and hjälpsamma miljöer, varor OCH tjänster. Källa: IoT Sverige

4-sakernas Internet

Sakernas internet: Dina Internet (IoT) – eller “sakernas Internet”

Vi kan använda tekniken inom väg- och gatubelysningsområdet

KONTROLL offentlig belysning som helst, var som helst med LORA JM. LIGHT CONTROLLER.

LoRa – ett trådlöst datanätverk med nationell täckning. Låsa saker av Internet (IoT).

LoRa JM Light Controller använder LoRa, ett nytt, pålitligt trådlöst datanätverk med lång rad.
Det är det perfekta sättet att ansluta enheter som använder små eller inga nätverk. LoRa har redan installerats i flera städer i Sverige och har blivit omhändertaget av ett internationellt konsortium eller ledande industri- och telekomföretag. Fler och fler objekt i offentliga utrymmen är kopplade till internet så att de kan köras på distans eller överföra data. Dessa enheter sträcker sig från luftkvalitetsmonitorer och kullar som rapporterar när de är fulla av sensorer för att mäta grundvattennivån och till och med bilar som driver sig själva.

LoRa JM Light Controller är en del av denna växande trend och det bidrar väsentligt till Smart City – framtida intelligenta stad, där den är kopplad till allt annat med digital teknik. Smart City vill vara säkrare, hälsosammare, bekvämare, mer energieffektiv och billigare att köra.

Ny – LoRa Light Controller

Detta är en ny, revolutionerande apparat thatmakes det möjligt att fullt ut kontrollera din offentlig belysning på distans snabbt, kostnadseffektivt, säkert och lyktstolpe. Den Lora JM Ljus Controller erbjuder ett brett utbud av kontrollalternativ. Du kan dämpa eller stänga för att spara energi. När som helst kan du förbättra säkerheten genom att vrida tänds när det är nödvändigt, mörkläggning det igen när behovet har passerat. Redovisning av felaktiga lampor är automatisk, så att du kan utföra reparationer på en gång. Resultatet? En säkrare, mer attraktiva och mer hållbar byggd miljö.